Calhanoglu hoeft geen salaris tijdens zijn FIFA-schorsing

7 februari 2017, 15:54

Hakan Calhanoglu kreeg onlangs van de FIFA een schorsing van vier maanden opgelegd. Dit vanwege een conflict met de Turkse club Trabzonspor. De middenvelder van Bayer Leverkusen heeft nu laten weten dat hij tijdens die vier maanden ook geen salaris wil ontvangen.

Calhanoglu tekende op zijn zeventiende een voorcontract bij Trabzonspor en wanneer de deal niet door zou gaan moest de middenvelder één miljoen euro betalen aan de club. Hij vertrok echter toch naar Kalsruher SC waardoor de overgang naar Trabzonspor er niet kwam. De geldboete werd nooit betaald en dus stapten de Turken naar de FIFA. Het CAS stelde de club vervolgens in het gelijk waarna Calhanoglu voor vier maanden werd geschorst.

Calhanoglu heeft nu laten weten tijdens zijn vier maanden schorsing geen salaris en bonussen te willen ontvangen van Leverkusen. "Bayer heeft niks te maken met deze zaak, maar wordt nu wel financieel en sportief benadeeld. Het is voor mij logisch dat ik de club geen schade toe wil brengen en daarom zie ik de komende tijd af van mijn salaris", zegt de Turks international op de clubwebsite. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen