Bosz: "Bij Feyenoord moet dit niet te lang blijven duren"

7 februari 2017, 22:39

Ajax is 2017 begonnen met vier zeges en daarbij zaten drie op papier niet hele makkelijke uitwedstrijden. Ondanks die knappe start is de ploeg nog geen punt ingelopen op Feyenoord en is ook de voorsprong op PSV niet grote geworden sinds de winterstop. Dit terwijl zij op papier zware uitduels speelden bij FC Twente en AZ.

"Dat tekent denk ik ook wel de kracht van de top drie op dit moment", vertelt Peter Bosz aan Ajax TV. "Het verschil met die ploegen eronder is natuurlijk enorm groot. Het blijft op deze manier spannend, als we zo door blijven gaan. Alleen bij Feyenoord moet dit niet te lang blijven duren. In de onderlinge duels gaan er natuurlijk sowieso punten door de top drie verspeeld worden, maar vooralsnog blijven we alle drie alle wedstrijden winnen."

Toch blijft de Ajax-trainer rustig. "We hebben vijf punten in te lopen, dat doe je alleen maar door zelf te blijven winnen. Ik probeer niet te vaak naar de tegenstanders te kijken, omdat je daar eigenlijk toch niets aan hebt. Het enige wat wij kunnen doen is goed blijven spelen en de punten pakken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen