Luis Enrique: "Cillessen heeft topprestatie geleverd"

8 februari 2017, 07:53

Jasper Cillessen krijgt complimenten van Luis Enrique, zijn coach bij FC Barcelona. Met de Nederlandse doelman onder de lat bereikte de Spaanse topclub dinsdag de finale van de Copa del Rey. In het eigen Camp Nou eindigde de return tegen Atlético Madrid in de halve eindstrijd in een 1-1 gelijkspel, wat voldoende was na de 1-2 zege van vorige week in Madrid.

Cillessen was in de return belangrijk met enkele goede reddingen, wat Enrique niet was ontgaan. "Dit is waarom we twee keepers hebben", reageerde de oefenmeester na afloop op de clubwebsite. Cillessen mag de bekerduels keepen voor FC Barcelona, maar is in de competitie reserve achter Marc-André ter Stegen. "Hij was uitstekend tussen de palen en heel precies bij zijn bewegingen. Hij heeft een topprestatie geleverd."

In de finale speelt FC Barcelona tegen Celta de Vigo of Deportivo Alavés. De Catalanen gaan voor hun derde eindzege op rij in de Copa del Rey. "De ploeg weet hoe het moet omgaan met de druk en de fans ook", vervolgde Enrique. "We hebben in dit duel wat geluk gehad, maar over beide wedstrijden in de halve finale verdienen we het om in de finale te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen