Suárez krijgt rood: "Was niet eens een overtreding"

8 februari 2017, 08:12

FC Barcelona haalde dinsdag ten koste van Atlético Madrid de finale van de Copa del Rey, maar kan in die eindstrijd niet beschikken over Luis Suárez. De Uruguayaan kreeg in de slotfase van de return tegen Atlético zijn tweede gele kaart, wat hij zelf bizar vindt.

Suárez werd in de laatste minuut van de reguliere speeltijd met zijn tweede gele kaart naar de kant gestuurd wegens een vermeende overtreding op Koke. "Mijn rode kaart? We weten hoe het hier gaat. Het was niet eens een overtreding. Ik draaide gewoon en het leek wel of de scheidsrechter me weg wilde hebben. We moeten afwachten wat de club gaat doen als ze hiertegen beroep aantekent", aldus Suárez na afloop.

"Ik lach om de rode kaart. Deze dingen zijn niet uit te leggen, maar we zijn eraan gewend", vervolgt Suárez. "We wisten dat het een ingewikkelde wedstrijd zou worden en dat Atlético het ons niet gemakkelijk zou maken." Het werd 1-1 in Camp Nou, wat voldoende was voor FC Barcelona om de finale te bereiken, na de 1-2 zege van vorige week in Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen