Spalletti: "Roma moet voorbeeld nemen aan Super Bowl"

8 februari 2017, 13:25

AS Roma-coach Luciano Spalletti vindt dat zijn elftal voor de titelrace in de Serie A motivatie moet halen uit de Super Bowl. New England Patriots won deze prestigieuze wedstrijd afgelopen weekend, ondanks een 28-3 achterstand tegen Atlanta Falcons.

AS Roma won dinsdag de thuiswedstrijd tegen Fiorentina met 4-0 en reduceerde daarmee de achterstand op koploper Juventus tot vier punten. De concurrent uit Turijn heeft wel nog een duel tegoed. "Het is onze plicht om er tot het einde in te geloven, aangezien er nog veel wedstrijden te gaan zijn en deze zouden verrassingen kunnen voortbrengen", aldus Spalletti in gesprek met Sky Sport Italia en Mediaset Premium. "Kijk naar wat er in de Super Bowl is gebeurd, we moeten erin geloven."

"Als andere teams punten laten liggen, dan moeten we daar voordeel uit halen, zodat we onszelf niets kunnen verwijten", vervolgde Spalletti. "Tegen Fiorentina was het de taak om de twijfels over ons weg te nemen. Dat doel hebben we bereikt. Roma is er en we geven niet op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen