Bazoer tevreden: "Elke dag sterker geworden bij Wolfsburg"

9 februari 2017, 23:59

Riechedly Bazoer maakte in de winter de overstap van Ajax naar VfL Wolfsburg. De middenvelder is nog altijd blij met die keuze en zegt elke dag sterker te worden. Tijdens het DFB Pokal-duel met Bayern München maakte hij als bassispeler zijn debuut voor de Duitsers.

In gesprek met Wolfsburger Allgemeine stelt Bazoer dat hij wel moet wennen aan het niveau bij Wolfsburg. "Tijdens het duel met Bayern was ik niet veel aan de bal. Daardoor moest ik veel lopen en was ik na zeventig minuten wel moe. Ik heb liever de bal", aldus de middenvelder. "Tijdens het trainingskamp had ik bij het partijspel al snel door dat alles veel sneller gaat, dat je sterk moet zijn en dat je veel moet lopen. In het begin had ik het zwaar, maar ik ben elke dag sterker geworden."

Zondag hoop Bazoer zijn eerste minuten te maken in de Bundesliga tegen 1899 Hoffenheim. "Ik wil het de trainer zo lastig mogelijk maken", stelt hij. Wolfsburg draait tot nu toe nog niet fantastisch in de competitie en bezet de veertiende plek. Toch maakt de oud-Ajacied zich geen zorgen. "We hebben goede spelers en we moeten de kansen benutten die we krijgen. En we spelen natuurlijk thuis met de steun van onze supporters."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen