Sparta mist Brogno nog in uitwedstrijd tegen Ajax

10 februari 2017, 13:59

Clubtopscorer Loris Brogno kan komende zondag nog niet in actie komen voor Sparta Rotterdam, dat dan op bezoek gaat bij Ajax. Een enkelblessure blijft de Belgische aanvaller parten spelen. Hij is de enige Spartaan die niet kan opdraven in de Amsterdam ArenA.

In gesprek met AD Sportwereld blikt coach Alex Pastoor vooruit op de loodzware uitwedstrijd tegen Ajax. Hij stelt dat hij niet naar de ArenA afreist om de schade beperkt te houden. "Nee, dat is te negatief uitgedrukt. Realistisch gezien heb je als Sparta tegen clubs uit de top drie minder kansen op een goed resultaat dan tegen andere ploegen, maar kansen zijn er altijd. Ook tegen Ajax. Al vind ik dat die club qua positiespel nog een voorsprong heeft op Feyenoord en PSV", aldus Pastoor.

Sparta won in de laatste vijftien eredivisieduels maar één keer, maar Pastoor wil niet te negatief doen. "Wij zijn gewoon aan het werk bij Sparta. Of die mindere resultaten niet in de hoofden van spelers gaan zitten? Nou, het lijkt me logisch dat mindere resultaten niet in je knie gaan zitten. Het gaat erom hoe spelers omgaan met een bepaalde situatie. En dat doen ze in mijn ogen goed", besluit Pastoor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen