Groenendijk begint met Go Ahead-uit: "Maar één ding telt"

10 februari 2017, 15:09

Na het doordeweekse ontslag van Zeljko Petrovic mag nieuwbakken ADO Den Haag-coach Alfons Groenendijk zaterdagavond direct aan de slag: met de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. De Deventenaren hopen op hun beurt de positieve lijn van het afgelopen weekend (1-2 winst bij NEC) door te trekken naar een nieuwe driepunter.

"Een echte kraker tegen een directe concurrent", noemde Go Ahead-trainer Hans de Koning het aanstaande treffen. "We spelen in de Adelaarshorst tegen een ploeg waar we niet voor onder hoeven doen." Het verschil tussen ADO en Go Ahead is slechts één punt, al staan de clubs niet direct onder elkaar op de ranglijst. Het doelsaldo van het in punten gelijk staande Roda JC is beter dan dat van Go Ahead, waardoor de laatstgenoemde momenteel nog de rode lantaarndrager is. "Als wij ervoor zorgen dat we een eenheid vormen, dan kunnen we de drie punten thuis houden."

"Er is maar één ding belangrijk, en dat is dat onze club volgend jaar op het hoogste niveau speelt", zegt Groenendijk, die eerder deze week zijn handtekening onder een verbintenis tot het einde van het seizoen zette, met een optie voor nog twee seizoenen. "Dit is een echte volksclub met trouwe supporters, en die willen wat zien. Niet alleen tijdens de trainingen of de wedstrijden, maar ook buiten het veld."

"Tweederde van de competitie is weg, dus ik besef heus wel dat ik niet heel erg veel tijd heb. Maar ik heb ook gezegd: we hebben dertien wedstrijden, we moeten niet te veel terugkijken, maar juist vooruit. Er is voldoende tijd om de juiste koers weer in te zetten", sprak Groenendijk hoopvol over zijn nieuwe werkgever, die in de afgelopen achttien wedstrijden slechts tweemaal een wedstrijd wist te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen