PSG klampt aan en richt vizier op Barcelona: "Zijn tevreden"

11 februari 2017, 11:06

Na een moeizame competitiestart begint Paris Saint-Germain op te krabbelen in de Ligue 1. Vrijdag wonnen de hoofdstedelingen met ruime cijfers (0-3) bij middenmoter Bordeaux, waardoor het vizier nu wordt gericht op het duel met FC Barcelona in de Champions League.

"We zijn tevreden omdat ik in het team de juiste spirit zie, daar waren we naar op zoek", reageert coach Unai Emery. "De spelers speelden met vertrouwen en hadden de motivatie om de drie punten te pakken voor de fans. Deze zege is belangrijk, omdat de concurrentie ook goed bezig is. Nu gaat het vizier op Barcelona, we kijken uit naar een geweldige wedstrijd. We zullen ons goed moeten voorbereiden", zegt de trainer over het CL-duel van aanstaande dinsdag.

Bij PSG, dat nu evenveel punten heeft als koploper AS Monaco, was Edinson Cavani vrijdag weer twee keer doeltreffend. Hij staat nu op 33 goals in 31 duels. "Deze driepunter is belangrijk omdat we onze goede vorm doortrekken. We werken hard om constant te zijn en dat lukt nu goed. We moeten zo doorgaan", besluit de spits.

In dit artikel van enkele weken geleden gingen we dieper in op de prestaties van Cavani dit seizoen bij PSG.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen