FC Barcelona haalt flink uit op bezoek bij Deportivo Alavés

11 februari 2017, 18:14

FC Barcelona heeft zaterdag een klinkende zege geboekt op Deportivo Alavés. Mede dankzij twee doelpunten van Luis Suárez werd het maar liefst 0-6. Na de rust vielen er vier treffers in minder dan tien minuten. De Catalanen gaan na de zege aan kop in de Primera División, maar Real Madrid komt later op zaterdag nog in actie en kan de eerste plaats dan weer overnemen.

Barcelona opende enkele minuten voor rust de score via Suárez en drie minuten later werd het dankzij Neymar direct 0-2. Na rust gingen de bezoekers door waar ze gebleven waren. Na iets minder dan een uur spelen was het Lionel Messi die met een goed schot vanaf de linkerkant van het strafschopgebied voor de 0-3 tekende.

Binnen tien minuten werd de score uitgebreid naar 0-6. Een eigen doelpunt van Alavés-verdediger Alexis betekende de vierde treffer, Ivan Rakitic zorgde na een goede combinatie tussen Suárez en Messi voor de 0-5 en het slotakkoord werd gegeven door Suárez zelf. De Uruguayaan maakte zijn tweede van de middag door een rebound binnen te werken.

Door de overwinning mag FC Barcelona zich in ieder geval voor een paar uur de koploper van Spanje noemen. Met 48 punten hebben de Catalanen twee punten meer dan Real Madrid, maar dat komt zaterdagavond nog in actie tegen Osasuna. Daarnaast heeft Real nog twee competitiewedstrijden in te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen