Burnley vervolgt thuisreeks met gelijkspel tegen Chelsea

12 februari 2017, 16:36   Bijgewerkt: 12 februari 2017, 18:38

Ook Chelsea heeft kennisgemaakt met de sterke vorm van Burnley FC in thuiswedstrijden. De equipe van manager Antonio Conte speelde zondag, ondanks een vroege voorsprong, op een guur Turf Moor met 1-1 gelijk bij de promovendus.

Met zeventien overwinningen in de laatste achttien Premier League-wedstrijden draait Chelsea de laatste maanden uitstekend, maar Burnley-uit is voor elke ploeg lastig. In de laatste tien duels op Turf Moor verloor de promovendus alleen van Arsenal en Manchester City, de acht andere partijen leverden telkens de volle drie punten op.

Ondanks de uitstekende balans van Burnley op Turf Moor kwam Chelsea al binnen zeven minuten op voorsprong. Na een actie van Victor Moses schoot Pedro de bal in het doel. Ruim een kwartier later herstelde Burnley het evenwicht; Robert Brady joeg een vrije trap achter Chelsea-keeper Thibaut Courtois. De thuisclub leverde daarna veel strijd en hield de bezoekers uit Londen daarmee van de winst af.

Chelsea gaat ondanks het gelijkspel nog ruim aan kop in de Premier League. Het heeft tien punten meer dan nummers twee Tottenham Hotspur en Arsenal. Liverpool en Manchester City delen op elf punten van Chelsea de vierde plaats, al heeft laatstgenoemde club nog een duel tegoed. Manchester City gaat maandag nog op bezoek bij AFC Bournemouth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen