Blind geeft Van Persie geen kans en heeft 'keepersprobleem'

13 februari 2017, 08:01   Bijgewerkt: 13 februari 2017, 08:36

Danny Blind sprak zich zondagavond bij het NOS-programma Studio Voetbal uit over de WK-kwalificaties en de internationals die hun brood verdienen in het buitenland, maar de bondscoach weidde ook nog uit over Robin van Persie en de situatie rond de keepers bij het Nederlands elftal.

Van Persie

Wat betreft Van Persie blijft Blind de houding aannemen die hij al een tijdje heeft: hij laat de aanvaller van Fenerbahçe links liggen. Ook als hij een bezoek brengt aan Wesley Sneijder in Istanbul, zal hij niet bij Van Persie langsgaan. "Daar kies ik op dit moment niet voor, maar ik bekijk hem elke wedstrijd", zei Blind over de all-time topscorer van Oranje.

Keepers

Blind werd bij Studio Voetbal ook gevraagd naar een ander thema bij Oranje: de strijd om de positie onder de lat. Eerder opteerde hij steevast voor Jasper Cillessen, maar door diens reserverol bij FC Barcelona was deze goalie op een gegeven moment niet langer de eerste keus. Jeroen Zoet kreeg vervolgens de voorkeur, maar moest zijn plek even later weer afstaan aan Maarten Stekelenburg. Het is nu de vraag wie er op 25 maart zal keepen, in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije (uit).

[photo,102376,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen