Sinkgraven soort linksbuiten: "Het ging wel aardig"

13 februari 2017, 09:11

Daley Sinkgraven kreeg van coach Peter Bosz dit seizoen de kans om zich te bewijzen op de positie van linksachter en heeft deze kans met beide handen aangegrepen. De linkspoot kan door zijn technisch vermogen en drive ook op aanvallend vlak van waarde zijn als linksachter, zo bewees hij ook weer tijdens de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Sinkgraven leek soms wel een linksbuiten tegen Sparta, dat op een gegeven moment mede daarom Jerson Cabral naar de kant haalde voor Janne Saksela. "Ik wist al dat ik veel ruimte zou krijgen. We zijn een voetballende ploeg, die veel aan het aanvallen toekomt. Gelukkig kon ik mijn bijdrage leveren", aldus Sinkraven tegen Ajax TV. "Het ging wel aardig, ik kon veel opkomen. Er zat een paar goede acties bij. Ook een paar mindere natuurlijk, maar dat houd je altijd", stelt de bestrijker van de linkerflank.

Ajax had in de eigen ArenA geen kind aan Sparta. "Zij hebben niet veel geprobeerd en eigenlijk alleen maar achter de bal aan gelopen. Wij hadden een paar mooie aanvallen, maar moesten wel wat eerder scoren", zegt Sinkgraven. Uiteindelijk opende Bertrand Traoré de score vlak voor rust en maakte Kasper Dolberg er na de pauze 2-0 van. "We hadden er wel vertrouwen in dat het goed zou komen. In de eerste helft was er ook geen vuiltje aan de lucht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen