Teamgenoot kritisch op Balotelli: "Laat z'n kop hangen"

13 februari 2017, 09:46

Valentin Eysseric zag dat Mario Balotelli een uitstekende start beleefde bij OGC Nice, maar ziet ook dat zijn ploeggenoot het de laatste tijd lastig heeft bij de club uit Zuid-Frankrijk. De aanvallende middenvelder steekt niet onder stoelen of banken dat hij vindt dat de Italiaanse spits meer van zichzelf moet eisen.

Balotelli zat afgelopen week op de bank bij Nice en moest afgelopen weekend wegens griep verstek laten gaan tegen Stade Rennes (2-2). Eysseric zei zaterdag dat hij niet kapot is van Balotelli. "Hij moet een beetje meer denken aan het collectief en iets harder voor ons werken. Het is jammer dat hij de neiging heeft om te treuren als het niet loopt zoals hij wil", sprak de middenvelder.

Later werd Eysseric door BeIn Sports gevraagd naar deze uitlatingen tegenover Franse media. "Sorry, maar ik was eerlijk. Ik heb de waarheid verteld: het is zonde dat hij zijn hoofd steeds laat hangen. En dat terwijl hij een geweldige speler is. Dat zie je ook altijd op de training. Maar soms lijkt het gewoon alsof hij niet zo begaan is met ons. Dat is zeer teleurstellend. We kunnen zijn hulp uitstekend gebruiken", aldus Eysseric.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen