Kaart Bacuna geseponeerd, twee duels voor St. Juste

13 februari 2017, 14:38

Juninho Bacuna kreeg afgelopen zaterdag een rode kaart in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (2-0), maar hoeft geen schorsing tegemoet te zien. De rode kaart die scheidsrechter Serdar Gözübüyük aan de middenvelder van FC Groningen gaf is kwijtgescholden door de KNVB.

"De aanklager betaald voetbal heeft deze beslissing genomen naar aanleiding van de ingediende verklaringen en de televisiebeelden", zo klinkt het op de website van de KNVB. Bacuna kreeg een directe rode kaart van Gözübüyük, nadat hij te laat kwam in een duel met Terence Kongolo.

sc Heerenveen-verdediger Jeremiah St. Juste heeft na zijn late rode kaart in de thuiswedstrijd tegen AZ (1-2 verlies) een schikkingsvoorstel van drie wedstrijden schorsing (waarvan één voorwaardelijk) gekregen. Heerenveen heeft tot maandag 15.30 uur de tijd om akkoord te gaan met dit voorstel.

ADO Den Haag-doelman Ernestas Setkus heeft één duel schorsing gekregen van de aanklager, vanwege zijn rode kaart tegen Go Ahead Eagles (3-1). De Litouwer legde een doorgebroken speler neer.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen