Feyenoord treft disciplinaire maatregelen tegen Kramer

13 februari 2017, 15:25

Feyenoord heeft disciplinaire maatregelen getroffen tegen Michiel Kramer. De spits sloeg afgelopen zaterdagavond een training over. Om die reden heeft de Rotterdamse club hem een boete opgelegd. Daarnaast moet Kramer deze week een aangepast trainingsprogramma afwerken.

Een deel van de Feyenoord-selectie trainde zaterdag na het duel met FC Groningen (2-0 winst) in De Kuip ter voorbereiding op de wedstrijd van Feyenoord 2 tegen sc Heerenveen 2 (maandag). Kramer skipte deze sessie echter en moet daar nu voor boeten. Op maandag 20 februari mag hij weer aansluiten bij de selectie. Dat betekent dat hij komende zondag niet kan spelen tegen zijn oude club ADO Den Haag.

Kramer, die de straf heeft geaccepteerd, speelde dit seizoen pas 116 minuten voor Feyenoord in de Eredivisie. Niettemin wilden de Kuipbewoners hem vorige maand niet laten vertrekken ondanks interesse vanuit het buitenland. "Hij mag niet weg. Feyenoord wil de selectie bij elkaar houden", zei zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani tegen FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen