PSG vreest Messi: "Hem vastbinden is de enige manier"

13 februari 2017, 17:42

Paris Saint-Germain treft dinsdagavond in de achtste finale van de Champions League FC Barcelona. Volgens Lucas Moura wordt het een lastige opgave en heeft het team waarschijnlijk alleen al aan Lionel Messi de handen vol. "De enige manier om hem te stoppen is door hem vast te binden."

Voor PSG is de Champions League van groot belang. "Dat is het enige wat nog mist voor onze club. Een grote Europese prijs winnen", zegt Lucas tegen het persbureau The Associated Press. Daarvoor moet er dan wel over twee wedstrijden afgerekend worden met FC Barcelona. "Geen enkel team is onverslaanbaar, maar zij zijn natuurlijk de favoriet. Barcelona is het beste team ter wereld, je moet ze wel respecteren."

Messi is met tien doelpunten in vijf wedstrijden de topscorer in de Champions League. "Voor mij is het onmogelijk om hem te stoppen. Dan moet je hem vastbinden", reageert Lucas op de vraag hoe PSG de Argentijn zal gaan verdedigen. "Het is onmogelijk om een man te dekken wiens hersenen nog sneller werken dan zijn voeten. De tactiek is om te zorgen dat hij niet wordt aangespeeld. Daarvoor moet je heel georganiseerd spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen