Bosz keurt actie Veltman af: "Zal er nog wel iets van zeggen"

13 februari 2017, 17:59

Peter Bosz verwacht niet dat Joël Veltman na alle ontstane commotie vanwege zijn actie tijdens het duel met Sparta nog eens een dergelijke actie zal uitvoeren. De beelden van de verdediger die zijn tegenstander uitspeelt nadat hij naar de zijlijn had gewezen voor blessurebehandeling van zijn ploeggenoot gingen de hele wereld over.

Tegenover Ajax TV gaf Bosz aan dat de actie van Veltman hem in eerste instantie niet was opgevallen. "Het gebeurde aan de andere kant van het veld. Ik had niet gezien dat hij naar Bertrand Traoré wees. Naar mijn idee is er maar één iemand die de wedstrijd stil kan leggen en dat is de scheidsrechter. Maar ik heb het teruggezien en een speler van Ajax hoort dat niet te doen. Ik vind niet dat je op die manier iemand moet uitspelen", zegt de trainer.

Bosz verwacht niet dat Veltman nogmaals in de fout zal gaan. "Ik vond het geen slimmigheidje, dat is toch echt iets anders. Ik zal er zeker nog iets van zeggen tegen hem, maar hij heeft al wel meekregen dat er veel commotie door is ontstaan en ik denk niet dat hij nog eens zoiets doet. Tegenstanders zullen er de volgende keer waarschijnlijk ook niet meer intrappen", besloot hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen