Enrique: "PSG zal in eigen huis aanvallend gaan spelen"

13 februari 2017, 20:31

Luis Enrique verwacht dat Paris Saint-Germain in het eigen Parc des Princes zoveel mogelijk zal proberen om FC Barcelona onder druk te zetten. Dinsdag gaan de Spanjaarden in de achtste finale van de Champions League op bezoek bij de Fransen en volgens de trainer wordt het allesbehalve makkelijk.

Twee jaar geleden trof Barcelona PSG in de kwartfinale van de Champions League en werd de uitwedstrijd met 1-3 gewonnen. "We hebben goede herinneringen aan het Parc des Princes en hebben hier in het verleden goede wedstrijden gespeeld. Dat zal dinsdag ook moeten want het wordt zeker niet makkelijk. Voor ons is het zaak om de wedstrijd zo goed mogelijk onder controle te hebben en kansen te blijven creëeren", aldus Enrique tijdens de persconferentie van maandag.

De trainer verwacht dat PSG in eigen huis het spel zal willen maken. "We houden rekening met een PSG dat aanvallend, agressief en avontuurlijk zal gaan spelen. Ze spelen thuis dus is het logisch dat ze ons onder druk willen gaan zetten", besloot Enrique, die niet over Javier Mascherano, Aleix Vidal en Arda Turan zal kunnen beschikken. Gerard Piqué en Rafinha keren daarentegen terug in de selectie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen