AC Milan vecht zich kort voor tijd naar punt tegen Lazio

13 februari 2017, 22:49

Lazio heeft maandagavond in eigen huis een 1-0 voorsprong verspeeld tegen AC Milan. De bezoekers kwamen vijf minuten voor tijd langszij dankzij een doelpunt van Suso. Lazio wordt daardoor op de ranglijst definitief gepasseerd door Internazionale en Atalanta.

Ook in de tweede helft was het voornamelijk Lazio dat de kansen kreeg. De tweede treffer viel echter niet en lange tijd leek het bij het ene doelpunt van Biglia te blijven, maar AC Milan kwam vijf minuten voor tijd terug. Suso maakte na een fantastische solo de 1-1 en tekende daarmee voor zijn zesde competitietreffer.

AC Milan blijft door het gelijkspel op de zevende plaats staan in de Serie A. Lazio had bij een overwinning naar de vierde plaats kunnen stijgen, maar ziet Internazionale en Atalanta nu definitief aan zich voorbij gaan op de ranglijst. Het verschil tussen AC Milan en Lazio bedraagt drie punten.