De Vrij wrijft in ogen: "Wonderen van Donnarumma"

14 februari 2017, 07:39

Gianluigi Donnarumma is nog maar zeventien jaar oud, maar de Italiaanse doelman heeft de harten van veel voetbalfans al veroverd. Met zijn lengte en reflexen bewijst hij iedere week weer zijn waarde voor AC Milan, dat maandagavond door een handvol geweldige reddingen van de jonge goalie een punt weghaalde bij Lazio Roma (1-1). Stefan de Vrij is onder de indruk.

De Vrij speelde met Lazio een puike wedstrijd, maar kwam door meerdere fraaie saves van Donnarumma en een late goal van Suso niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Milan. De Romeinse thuisploeg schoot 23 keer richting het doel, waarvan er tien binnen de palen waren. "Het voelt als een verlies", zegt De Vrij daarom tegen Italiaanse media. "We domineerden en creëerden veel kansen, maar we konden het niet afmaken."

"Zij hadden twee schoten en maakten met een doelpunt", vervolgt De Vrij. "Donnarumma kwam met een paar wonderen op de proppen", aldus de Nederlandse verdediger, die weer het centrale verdedigingsduo vormde met Wesley Hoedt. "Jammer genoeg hoort dit bij het voetbal."

Lazio staat nu op plaats zes, met één punt achterstand op Internazionale en Atalanta Bergamo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen