Van Hanegem heeft idee: Vilhena sparen voor kraker

14 februari 2017, 12:13

Na de degelijke 2-0 overwinning op FC Groningen wacht voor Feyenoord een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, dat sinds afgelopen weekend de hekkensluiter in de Eredivisie is. Voor het zondagduel van de Rotterdammers komt Willem van Hanegem met een idee.

Bij Feyenoord is de concurrentie moordend en mede daarom passeerde trainer Giovanni van Bronckhorst dit seizoen al spelers als Steven Berghuis, Jens Toornstra en Dirk Kuyt. Van Hanegem zou het in het kader van dit luxeprobleem wel verstandig vinden als er komende zondag geen beroep gedaan wordt op Tonny Vilhena. De controlerende middenvelder staat namelijk op scherp, waardoor een gele kaart hem de topper tegen PSV van een week later zou kosten.

"Dan kun je wel zeggen 'een speler moet maar zorgen dat hij geen gele kaart krijgt', maar je kunt natuurlijk ook geel krijgen zonder dat je daar iets aan kunt doen", zegt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad over de situatie bij Feyenoord. "Ik zou het risico echt niet nemen, tegen PSV kun je definitief afstand nemen van één concurrent voor de landstitel. En dan heb je Vilhena keihard nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen