Bale kan spelen tegen Napoli: "Maar we zijn voorzichtig"

14 februari 2017, 13:57

Gareth Bale zou woensdag in de eerste ontmoeting van Real Madrid met Napoli in de achtste finales van de Champions League kunnen spelen, maar coach Zinedine Zidane neemt geen risico met hem. De aanvaller uit Wales staat al sinds november aan de kant met een blessure aan de enkel.

Sinds enkele dagen traint Bale weer mee met de selectie van Real Madrid. "Dat heeft hij nu twee keer gedaan en hij maakt het goed. Hij is hersteld, maar we zullen zien of we hem selecteren. Hij is drie maanden uitgeschakeld geweest en we moeten dus voorzichtig met hem zijn", aldus Zidane op de persconferentie.

Real speelt eerst thuis tegen Napoli. De Spaanse topclub kwam in haar laatste veertig duels telkens tot scoren, maar de nul houden wordt woensdag ook belangrijk met het oog op de return over drie weken in Napels. "Het is belangrijk dat we morgen geen tegengoal krijgen", weet Zidane. "We zijn ons bewust van onze resultaten en de kansen morgen zijn fifty-fifty. We weten dat Napoli sterk is en ons in de problemen kan brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen