Memphis: "AZ een goed team, maar wij moeten winnen"

14 februari 2017, 20:32

Zonder Memphis Depay, die vanwege zijn Europese activiteit met Manchester United dit seizoen niet meer in de Europese competities mag uitkomen, gaat Olympique Lyon donderdag op visite bij AZ. De buitenspeler vindt dat de Franse ploeg de favoriet is voor het tweeluik.

Memphis, die afgelopen week zijn eerste goal voor de Franse club scoorde, blikt op de site van Lyon vooruit op het treffen in de Europa League. "AZ heeft een goed team, ik heb meermaals tegen die ploeg gespeeld. Maar AZ hoort niet bij de Nederlandse topdrie, dus wij gaan daar spelen voor de winst. Ik denk dat ik niet veel spelers van de club meer ken, ik weet wel dat Tim Krul nu bij die club speelt. Hij is een goede keeper."

Memphis kent het Nederlandse voetbal uiteraard goed. "Elk team bouwt van achteruit op, dat is de Nederlandse speelwijze. Het is niet te vergelijken met de Ligue 1, hier gaat het spel veel sneller wordt er meer fysiek gespeeld", aldus de winteraanwinst, die het naar zijn zin heeft in de Franse stad. "Het gaat goed, het is leuk en iedereen helpt me uitstekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen