Benfica-coach reëel: "Dortmund was de betere ploeg"

15 februari 2017, 08:33

Borussia Dortmund was dinsdagavond eigenlijk de hele wedstrijd heer en meester in het Estádio da Luz, maar na negentig minuten voetbal stond er wel een 1-0 eindstand in het voordeel van Benfica op de borden. Benfica-coach Rui Vitória was na afloop de eerste om toe te geven dat de Duitse tegenstander het betere van het spel had.

Door de vele missers (waaronder een penalty) van Pierre-Emerick Aubameyang en een frommelgoal van Kostas Mitroglou trok Benfica aan het langste einde in de heenwedstrijd tegen Dortmund. "Tegen deze ploegen moet je in staat zijn om te kunnen lijden. We hebben het overleefd. We hebben zelfs gewonnen, door een goal vanuit een door ons getrainde standaardsituatie", geeft Vitória aan.

"Deze overwinning smaakt heerlijk. De spelers hebben alles gegeven en hebben daarom een belangrijk resultaat neergezet. Het was heel belangrijk om geen doelpunt tegen te krijgen", weet de trainer van Benfica, die wel reëel is. "Het is tricky om na afloop te zeggen dat deze zege terecht is. Dortmund is een sterke ploeg en was beter dan wij. Het was lastig voor ons, maar we weten wat ons te doen staat in de return: scoren zal enorm belangrijk zijn", aldus Vitória.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen