Pastoor vreest niet voor ontslag: "Dat speelt totaal niet"

15 februari 2017, 18:31

De laatste tien wedstrijden leverden Sparta Rotterdam slechts twee punten op. De ploeg van Alex Pastoor is zodoende afgezakt tot de zestiende plaats in de Eredivisie, maar vrees voor er ontslag is er nog niet bij de trainer van de Rotterdammers.

"Nee, dat speelt totaal niet", vertelt hij aan FOX Sports. "Dat zijn altijd dingen die gaan in de kantlijn meespelen, dat gaan anderen altijd voor je roeptoeteren. Maar dat is iets waar wij ons helemaal niet mee bezig houden. Wij houden ons echt bezig met ons werk en dat is ook iets dat we door willen geven aan die spelers."

"Er zijn wat Sparta betreft twee duidelijke doelen. Dat zijn handhaving en de beker winnen", vervolgt Pastoor. "Het klinkt alsof het in een poep en een scheet is gebeurd, maar zo makkelijk is het niet, dat hoort ook bij je vak. Het staat volgens mij zelfs in de Sparta-mars. In voor- en tegenspoed, aan je werk blijven."

De eerstvolgende keer dat Pastoor en Sparta weer echt aan het werk moeten, is aanstaande zondag. Dan wacht om half drie de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen