Jahanbakhsh: "De teamspirit van PSG moeten wij laten zien"

15 februari 2017, 20:02

Alireza Jahanbakhsh is klaar voor het treffen met Olympique Lyon. De aanvaller van AZ had dinsdagavond zijn televisie afgesteld op de Champions League en haalde inspiratie uit de prestatie van een andere Franse ploeg: Paris Saint-Germain.

"De teamspirit die Paris Saint-Germain tegen FC Barcelona toonde, moeten wij ook laten zien", zo zei hij op de persconferentie. "We willen zo ver mogelijk komen en de goede lijn van afgelopen weekend doortrekken. En natuurlijk weten we dat Lyon een grote club is en veel goede spelers heeft. Het wordt dus zeker niet makkelijk, maar we spelen thuis en met de support van onze fans gaan we zien wat er gebeurt."

"We spelen veel wedstrijden en die in de Europa League zijn de bijzonderste", vervolgt de Iraniër. "Als voetballer is het altijd leuk om grote wedstrijden te spelen. Het is fantastisch om tegen een club met de statuur van Lyon te spelen. En het is een goede kans om onze kwaliteiten te tonen. Als ik zie hoe gefocust de jongens trainen, dan denk ik dat we kunnen verrassen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen