Manu keert tegen Roda JC terug in Go Ahead-basis

16 februari 2017, 14:54

Go Ahead Eagles begint vrijdag met Elvis Manu in de basis aan de degradatiekraker op bezoek bij Roda JC Kerkrade. De aanvaller kon afgelopen weekend wegens een schorsing niet spelen tegen ADO Den Haag, nadat hij een omstreden tweede gele kaart had gekregen tegen NEC.

Zonder Manu versloeg Go Ahead ADO met 3-1, maar toch gaat coach Hans de Koning zijn opstelling wijzigen. "Marengo deed het goed tegen ADO, maar Elvis heeft het ook heel goed ingevuld tegen NEC met een goal", legt de coach uit bij RTV Oost. "Ik ben blij dat de concurrentie hoog is en hoop dat ik het elke vrijdag moeilijk heb om een opstelling te maken voor het weekend." De Koning laat waarschijnlijk Sebastien Locigno spelen in plaats van Sander Duits, omdat laatstgenoemde wel eens fysieke klachten overhoudt aan voetballen op kunstgras.

Go Ahead won de afgelopen weken van NEC en ADO, waardoor het nu vijftiende staat in de Eredivisie. De Koning ziet het vertrouwen bij zijn ploeg groeien. "Je ziet vastigheden weer terugkomen. Als je twee keer wint, geeft dat vertrouwen", weet hij. "Maar het mag niet zo zijn dat we naast onze schoenen gaan lopen. Dat lijkt me niet zo verstandig." Tegenstander Roda JC staat met twee punten minder dan Go Ahead op plaats zeventien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen