Krul geeft niet op: "Denk dat we nog altijd kans maken"

16 februari 2017, 22:34

Voor Tim Krul was het een lastige avond in Alkmaar tegen Olympique Lyon. De doelman verrichtte een aantal prima reddingen, maar kreeg desondanks toch vier goals tegen. Ondanks de 1-4 nederlaag van AZ denkt Krul dat de volgende ronde halen niet onmogelijk is.

Volgens Krul was de uitslag lichtelijk geflatteerd. "Het is zonde. We hebben goed gespeeld en ook de nodige kansen gecreëerd", zei de van Newcastle United gehuurde doelman na afloop tegenover de camera van FOX Sports. "Op belangrijke momenten wisten zij te scoren. Het was heel moeilijk. Alexandre Lacazette is een goede spits en als hij doorkomt, loopt hij om me heen. Het is zonde dat hij het iedere keer weet af te maken."

Toch wilde Krul zich nog niet neerleggen bij een uitschakeling. "Als we in Frankrijk net zo goed spelen als vandaag en net zoveel kansen creëren, dan denk ik dat we nog altijd kans maken. Hun doelman pakte ook heel erg veel ballen. We hebben denk ik wel vier honderdprocentkansen gehad. Je moet er altijd in blijven geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen