Tete wilde weg: "Niet gevoel dat ik eerlijke kans krijg"

17 februari 2017, 08:20

Kenny Tete mocht donderdagavond wegens de ziekte van Joël Veltman opdraven in de Europa League-wedstrijd van Ajax tegen Legia Warschau (0-0) en liet een prima indruk achter, maar werd vlak voor tijd ongelukkig met een tweede gele kaart van het veld gestuurd. Maar als het aan de rechtsachter lag, had hij misschien wel helemaal niet meer op het veld gestaan in een Ajax-shirt. Hij was in de transferperiode graag vertrokken.

In gesprek met De Telegraaf doet Tete zijn beklag. "Ik heb niet het gevoel dat ik een eerlijke kans krijg", bromt hij na de 0-0 in Polen. "Misschien moet ik op mijn handen lopen om een kans te krijgen. Je traint goed en werkt hard. Iedereen weet wat je kan. Als iemand het niet in je ziet zitten, is dat frustrerend", verzucht Tete verder. Daarom wilde hij deze winter eigenlijk vertrekken. "Ja, natuurlijk wil je weg. Maar het juiste moet wel langskomen. Ik heb naar mijn gevoel geluisterd. Ik blijf heel hard mijn best doen. Je weet nooit hoe het kan lopen."

De 21-jarige Tete is geen beste vrienden met coach Peter Bosz, maar gaat naar eigen zeggen ook niet vervelend doen omdat hij niet veel speelt. "Ik ben een goeie jongen. Ik praat met iedereen. Maar het is niet dat ik bij hem op de koffie kom. Hij heeft wel een paar dingen gezegd, maar of ik mij daarin kan vinden is een ander verhaal", besluit Tete.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen