Barkley 'geniet van voetbal' onder hoede van Koeman

17 februari 2017, 11:36

Met een zevende plaats na 25 wedstrijden, acht punten verwijderd van een plaats die recht geeft op directe kwalificatie in Europa, doet Everton het dit seizoen een stuk beter dan vorig jaar. Destijds wist de tweede ploeg uit Liverpool slechts tot een elfde plaats in de competitie te reiken, iets wat het ontslag van trainer Roberto Martinez betekende. Na de aanstelling van Ronald Koeman draait de ploeg een stuk beter, iets wat ook middenvelder Ross Barkley opvalt.

De 23-jarige Engelsman, die tot dusver tot 22 interlands kwam, spreekt van een geweldige sfeer bij Everton. "Het is een fantastische 'trip', dit seizoen", meldt hij op de officiële site van zijn werkgever. "We hebben ongelooflijk hard gewerkt, maar genieten ook van ons werk. Zo hebben we veel lol tijdens de trainingen." Over zijn eigen rol - Barkley creëerde dit jaar maar liefst 48 mogelijkheden waaruit een teamgenoot op doel schoot, waarmee hij de nummer één van de Premier League is in dat rijtje - weet hij: "Ik geniet gewoon ontzettend van het voetbal, dat doet iedereen in ons team."

Everton kende een prima start van 2017: in de Premier League werd nog geen wedstrijd verloren, tegen Manchester City boekte de ploeg van Koeman bovendien een briljante zege (4-0). Slechts in de FA Cup moest de huidige nummer zeven haar hoofd buigen: op eigen veld bleek regerend kampioen Leicester City met 1-2 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen