Excelsior wil eerste zege van 2017, Heracles mist vijftal

17 februari 2017, 17:53

Na drie gelijke spelen en twee nederlagen gaat Excelsior zaterdag op zoek naar haar eerste overwinning van 2017 in de Eredivisie. De Rotterdammers doen dat op bezoek bij Heracles Almelo.

"We moeten simpelweg weer een keer winnen", stelt coach Mitchell van der Gaag op de clubwebsite. "Uiteraard is dit een lastige uitwedstrijd, maar toch. Niet verliezen is goed voor het moraal, maar we schieten er weinig mee op. Met al die gelijke spelen komen we niet weg uit de onderste regionen. We moeten altijd willen winnen en dat moeten we ook uitstralen, meer eisen van onszelf."

Met negentien punten staat Excelsior op de veertiende plaats in de Eredivisie. Tegenstander Heracles bezet met zes punten meer de tiende plek in het klassement. Eerder dit seizoen won Excelsior op Woudestein met 3-1 van de Overijsselse club. "Sinds die wedstrijd is er voor beide teams veel veranderd", stelt Heracles-coach John Stegeman op de officiële website van zijn team. "We zijn die eerste helft in Rotterdam totaal door de ondergrens gezakt. Nu staat er een totaal ander team. We hebben tegen FC Twente kunnen zien hoe Excelsior het doet. Ze staan goed georganiseerd met veel snelheid."

Mark-Jan Fledderus, Vincent Vermeij, Gor Agbaljan, Lerin Duarte en Dario Vujicevic ontbreken bij Heracles, bij Excelsior zijn Arghus Bordignon en Filip Kurto absent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen