Streppel: "Het is een wonder dat wij hier niet scoren"

18 februari 2017, 22:19

Na de verloren uitwedstrijd tegen FC Twente baalde sc Heerenveen-coach Jurgen Streppel van de gemiste kansen van zijn elftal. De Friese ploeg kreeg zaterdag in de Grolsch Veste diverse mogelijkheden, maar verloor door een penalty van Mateusz Klich in de 54ste minuut met 1-0.

"Het is een wonder dat wij hier niet scoren", citeert de officiële website van sc Heerenveen Streppel bij FOX Sports. Over het spel van zijn team was de oefenmeester wel tevreden, maar hij weet ook dat de kansen wel benut moeten worden. "Je zal wel een keer moeten gaan scoren."

In de beginfase had Heerenveen moeite met het middenveld van Twente, zag Streppel. "Dat leverde Twente een paar goede kansen op, daar zijn we door het oog van de naald gekropen. Daarna hebben we de regie overgenomen. We kregen kans op kans, maar je moet wel de trekker overhalen. Dat is het enige dat we onszelf kunnen verwijten."

De penalty van Twente kwam voort uit een onderschepte breedtepass. "Dan glijdt Doke (Schmidt, red.) ook nog eens uit in een één tegen één duel met Ünal, wat heel zuur is, en gaat de bal op de stip." Verder wilde Streppel niets zeggen over de beslissing van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. "Je kan het toch niet terugdraaien. Scheidsrechters nemen een beslissing en of die nu goed of fout is, dat moet je accepteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen