Hendrix schrok van interview: "Geen basisplaats geëist"

19 februari 2017, 11:23

Jorrit Hendrix baalt van de commotie rondom een interview van de middenvelder met De Limburger. Na afloop van de wedstrijd van PSV tegen NEC (3-1 winst) zegt hij zichzelf niet te herkennen in de teksten en stelt hij dat het niet waar is dat hij een basisplaats eist van Phillip Cocu.

In het interview zei Hendrix niet langer bankzitter te willen zijn, maar volgens de middenvelder zijn die woorden verkeerd begrepen. Hij mocht tegen NEC gewoon invallen en daarmee lijkt de kou tussen hem en Cocu inmiddels uit de lucht. "De nuances zijn niet meegenomen, ik herkende me niet in de vragen en antwoorden. Het lijkt alsof ik openlijk solliciteer naar een basisplaats. Natuurlijk is het klote. Iedereen die op de bank zit, wil spelen. Maar ik heb ook heel duidelijk aangegeven dat het na de winterstop heel goed loopt en dat de trainer weinig reden heeft om te wisselen", vertelt hij aan de NOS.

Ook volgens Cocu is er weinig aan de hand. "Ik heb heel veel vertrouwen in hem. Vorig seizoen heeft hij ook bijna alles gespeeld. Maar je speelt wél bij PSV. Hij is net terug van een blessure van drieënhalve maand en we hebben een goed middenveld staan. Dan zul je even geduld moeten hebben en ons en de staf moeten overtuigen dat je er weer in hoort", reageert de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen