Willems: "Nu voorbereiden op stap naar het buitenland"

19 februari 2017, 11:22

Jetro Willems had afgelopen zomer de mogelijkheid om te vertrekken bij PSV. De verdediger had toen nog niet het idee dat hij klaar was voor die stap en besloot om in Eindhoven te blijven. Wel verwacht hij in de eerstvolgende transferperiode de overstap te maken naar het buiteland.

Bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees vertelt Willems dat hij afgelopen zomer aanbiedingen had van buitenlandse clubs. "Dat weten PSV en mijn zaakwaarnemer ook. Maar toen had ik nog niet het gevoel dat ik er klaar voor was. Ik ben iemand die ook eerlijk tegenover zichzelf is. Als het niet goed is, dan is het niet goed. Dan moet je als voetballer kunnen zeggen: ik moet het hier nog een jaar laten zien."

Willems kampte al met een zware en langdurige knieblessure en ook de eerste seizoenshelft in de Eredivisie was niet wat hij ervan verwachtte. "Soms werd het me wel teveel. Het leek alsof ik het niet meer kon opbrengen", vertelt hij over zijn revalidatie. Inmiddels gaat het weer beter. "Ik ga mezelf nu voorbereiden op de overstap naar het buitenland na zes jaar Eredivisie. De ambitie is er in ieder geval."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen