Memphis met assist van waarde voor Olympique Lyon

19 februari 2017, 19:15

Olympique Lyon heeft zondagavond veerkracht getoond tegen Dijon FCO. Tien minuten voor tijd keek het nog tegen een 1-2 achterstand aan. Uiteindelijk stond een 4-2 zege op het scorebord.

Memphis Depay speelde negentig minuten mee aan de kant van Lyon. De thuisploeg kwam op voorsprong dankzij een doelpunt van Corentin Tolisso. Vervolgens trok Dijon het initiatief naar zich toe met de gelijkmaker van Júlio Tavares en de voorsprong vlak na rust door een doelpunt van Loïs Diony.

Tien minuten voor tijd toonde Memphis zijn waarde met een assists bij de 2-2 van Tolisso. Alexandre Lacazette benutte vervolgens een strafschop, waarna Nabil Fekir in de negentigste minuut de wedstrijd definitief in het slot gooide. Lyon staat vierde in de Ligue 1 met twaalf punten minder dan nummer drie Paris Saint-Germain.