Strafschop voorkomt puntenverlies Barcelona tegen Leganes

19 februari 2017, 22:41

FC Barcelona is zondag door het oog van de naald gekropen tegen Leganes. Barcelona had moeite met de tegenstander en leek genoegen te moeten nemen met een punt. Een strafschop bracht daar verandering in: 2-1.

De wedstrijd begon voortvarend voor FC Barcelona. Luis Suárez gaf met de buitenkant van zijn voet een voorzet vanaf links. De bal was net te scherp voor de keeper, waardoor Lionel Messi de bal bij de tweede paal binnen wist te tikken. Leganes probeerde er desondanks een wedstrijd van te maken. Nabil El Zhar was al snel dicht bij de gelijkmaker. Een geweldige redding van Marc-André ter Stegen voorkwam dat.

Ook de keeper van Leganes had in de eerste helft een uitstekende redding in huis. Messi verschafte zichzelf de ruimte voor een schot op doel. Goalie Iago Herrerin voorkwam een treffer van de Argentijns international. Tot aan de laatste twintig minuten vielen er vervolgens geen grote kansen te noteren. Leganes wist daarna op gelijke hoogte te komen door een uithaal van Unai Lopez.

Het enige lichtpuntje wat daarna volgde was de vierhonderdste wedstrijd voor Andrés Iniesta. Hij kwam als invaller binnen de lijnen. Hij zag Lionel Messi vlak voor tijd de winnende binnenschieten vanuit een strafschop. Barça staat op een punt achterstand van Real Madrid, dat twee duels minder heeft gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen