Guardiola springt in bres voor Wenger: "Onacceptabel"

20 februari 2017, 10:01

Arsene Wenger kreeg het de afgelopen week weer zwaar te verduren, nadat Arsenal in de achtste finale van de Champions League met 5-1 verloor bij Bayern München. Pep Guardiola, de manager van Manchester City, heeft nu een lans gebroken voor zijn bekritiseerde 'concullega'.

Guardiola noemt de kritiek over Wenger 'onacceptabel'. De Spanjaard vindt dat de ervaren coach meer respect en krediet verdient, vanwege zijn werk in de afgelopen twintig jaar bij Arsenal. "Wat ik de afgelopen tien dagen allemaal heb gehoord van voormalig spelers, journalisten en andere mensen is onacceptabel. Het getuigt van veel te weinig respect", zegt Guardiola tegen Sky Sports.

Wenger moest afgelopen vrijdag op de blaren zitten in een persconferentie, waar hij uitgebreid gevraagd werd na zijn toekomst bij Arsenal. "Wat er ook gebeurt, ik zal volgend jaar langs de lijn staan - of dat nu hier is, of ergens anders. Ik weet het niet: ik beslis binnenkort, in maart of in april", gaf Wenger aan. De Fransman heeft een aflopend contract in het Emirates Stadium.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen