Locadia tempert hoge verwachtingen: "Tijd nodig"

21 februari 2017, 10:38   Bijgewerkt: 21 februari 2017, 10:44

Na een blessureperiode van bijna een half jaar tijd staat Jürgen Locadia voor zijn rentree in de hoofdmacht van PSV. De aanvaller deed maandagavond een uur mee in de wedstrijd van Jong PSV tegen NAC Breda (2-0 winst) en hoopt komende zondag op de reservebank te kunnen plaatsnemen bij de kraker tussen Feyenoord en PSV in De Kuip.

Het duel met de beloften was pittig voor Locadia, maar hij merkte dat de vele looptrainingen hun vruchten hebben afgeworpen. "Ik ben niet gemakkelijk geweest voor de medische staf. Het was zwaar en ik haat het om alleen maar duurlopen te doen. Maar ik ben blij dat ze me zijn blijven steunen", blikt Locadia terug in gesprek met De Telegraaf.

Hoe minder de prestaties van PSV de afgelopen maanden waren, des te meer werd er geroepen om de terugkeer van Locadia. "Het team had het moeilijk en je zit jezelf te verbijten. Je zit aan de zijkant en kunt niks doen. Natuurlijk weet ik wat ik kan en dat is scoren. Maar mensen gaan misschien ook te veel verwachten. Ik ben er wel lang uit geweest", benadrukt Locadia, die de verwachtingen dus tempert. "Het is moeilijk om nu doelen te stellen. Na zo'n blessure heb je tijd nodig om weer helemaal de oude te worden."

Een lies- en knieblessure speelde Locadia de afgelopen maanden parten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen