Sampaoli ziet Leicester ploeteren: "Ze hebben het moeilijk"

21 februari 2017, 16:49

Na het verrassende kampioenschap in de Premier League is de klad er behoorlijk in gekomen bij Leicester City, dat dit seizoen onderin de competitie bungelt en door Millwall werd uitgeschakeld in de FA Cup. Toch is er één platform waar de club wel goed presteert: de Champions League. Woensdagavond spelen de Engelsen tegen het Sevilla van Jorge Sampaoli, die beseft dat The Foxes een zware periode doormaken.

"We spreken nu niet over het team dat vorig seizoen de titel won, want je moet in het heden leven", zei de coach van Sevilla op het persmoment. "Leicester werd vorig seizoen kampioen, maar strijdt nu tegen degradatie. Dat is de huidige situatie. De ploeg heeft het moeilijk en is niet zo vastberaden als vorig jaar, toen ze het geweldig deden."

Ondanks dat Leicester moeizaam draait in Engeland, is de succescoach van Sevilla wel op zijn hoede. "Ze hebben zich snel gekwalificeerd voor de volgende ronde van de Champions League, dus ze kunnen een gevaar vormen voor ons", aldus Sampaoli, die in Spaanse media in verband wordt gebracht met een overstap naar FC Barcelona. "Deze wedstrijd is heel belangrijk voor ons, dus daar houd ik me mee bezig. Dat is belangrijker dan denken aan de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen