Mourinho baalt van speelschema kwartfinale FA Cup

23 februari 2017, 10:59

José Mourinho baalt van de planning van de wedstrijden in de kwartfinale van de FA Cup. De Portugese manager speelt met Manchester United op maandag 13 maart in het Engelse bekertoernooi bij Chelsea. Het treffen met zijn oud-werkgever wordt omringd door beide wedstrijden in de achtste finales van de Europa League.

"Ik ben enorm verrast dat deze beslissing al is genomen voor de loting in Europa", aldus Mourinho over het FA Cup-programma. "Op dit moment weet nog niemand waar we moeten spelen, niemand weet of we eerst thuis of uit spelen. Stel: we spelen op maandag tegen Chelsea en daarna zouden we voor onze tweede wedstrijd in Europa naar Rusland, Turkije of Griekenland moeten."

Mourinho vindt dat er meer gedacht moet worden aan het belang van het Engelse voetbal. "Tegen Chelsea kan ik ook niet met het tweede team spelen. Ik kan niet met Manchester United onder 21 aantreden tegen Chelsea, zoals Manchester City vorig jaar wel deed. Ik kan dat niet, wij zijn Manchester United. Ik kan het ook niet maken naar de FA Cup. De FA Cup is namelijk niet schuldig aan het maken van deze beslissingen. De FA Cup is mooi en historisch. Ik moet de supporters van Manchester United en de FA Cup op de juiste manier behandelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen