KNVB-directeur De Jong duimt voor Feyenoord in kraker

23 februari 2017, 13:32

Gijs de Jong heeft normaal gesproken een voorkeur voor PSV, toch hoopt de operationeel directeur van de KNVB dat Feyenoord komende zondag in de eigen Kuip de kraker tegen de Eindhovense club wint.

"Als KNVB-man moet je objectief zijn bij zo'n wedstrijd. Als geboren Brabander zal het niemand verbazen dat ik een hart voor PSV heb, maar ik kan dat goed uitschakelen als ik in functie ben. En zelfs als ik even niet in functie ben, durf ik mijn voorkeur over de uitslag van zondag best te geven", schrijft De Jong in zijn column op de KNVB-website, vooruitkijkend naar Feyenoord - PSV.

"Ik zal thuis duimen voor Feyenoord. Ja, sorry Eindhoven, maar ik meen dat. Die ongelooflijk grote club Feyenoord, komend van zo ver, jaar-in-jaar-uit geploeterd om financieel en ander onheil af te wenden, eindelijk staat die volksclub weer op de drempel van een landstitel. Met zo'n enorme achterban is het goed voor het hele voetbal, dat Feyenoord kampioen wordt. Als je als nationale topclub al zó lang geen rol van betekenis hebt gespeeld in de titelstrijd, mag het wel weer een keer. Eén keertje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen