Hake legt de druk bij ADO: "Zij zijn de ploeg in het nauw"

23 februari 2017, 16:36

FC Twente gaat vrijdagavond op bezoek bij hekkensluiter ADO Den Haag. Volgens René Hake moet de huidige nummer zes op de ranglijst gezien de stand drie punten pakken in het Kyocera-stadion. Hij stelt dat de druk bij de thuisploeg ligt.

ADO Den Haag wist in het nieuwe jaar nog geen enkele keer te winnen terwijl FC Twente alleen onderuit ging tegen koploper Feyenoord. "ADO is momenteel een ploeg in het nauw. In de huidige situatie moeten zij winnen", zegt Hake op de website van FC Twente. "Als je kijkt waar we staan op de ranglijst ten opzichte van ADO, dan moeten we voor de drie punten gaan. Dat zal niet vanzelf gaan. Als je ziet hoe moeilijk Feyenoord het had bij ADO, dan zal het ook voor ons geen gemakkelijke wedstrijd worden."

Volgens Hake ligt de sleutel tot een overwinning bij het spelen van het eigen spel. "We zullen moeten laten zien dat we tegen een lager geklasseerde ploeg als ADO de rust kunnen bewaren en het spel spelen wat we willen spelen. Dat we daarin groeiende zijn", aldus de trainer, die niet kan beschikken over de geschorste Mateusz Klich. Hij wordt vervangen door Jelle van der Heyden. Oussama Assaidi ontbreekt vanwege een bovenbeenblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen