Interim-manager Leicester ontkent onderlinge frustraties

24 februari 2017, 17:47

Craig Shakespeare, normaal gesproken assistent-manager bij de club, heeft maandag de leiding over Leicester City in de thuiswedstrijd tegen Liverpool. De Engelse club nam donderdag namelijk afscheid van Claudio Ranieri. De Italiaanse trainer werd vorig seizoen nog zeer verrassend landskampioen met Leicester City, maar deze jaargang knokt de club tegen degradatie.

Er doen geruchten de ronde dat de spelers van Leicester City het niet meer in Ranieri zagen zitten, maar Shakespeare weet van niets. "Dat is speculatie. Er waren frustraties, maar hij was de steun in de kleedkamer niet kwijt", zei de interim-manager vrijdag op een persconferentie. "Ik weet ook niet of de ervaren spelers naar de eigenaren zijn gestapt om hun frustraties over de resultaten te uiten."

Naar verluidt zou het ook niet meer boteren tussen Ranieri en Shakespeare, maar ook dit ontkent laatstgenoemde. "Als je verliest, gaan mensen altijd zoeken naar dingen die er niet zijn. Het frustreert me dat onze integriteit in twijfel is getrokken. Mijn relatie met Claudio is altijd goed geweest. Ik heb hem gisteravond nog gesproken en hij heeft me bedankt voor mijn doorlopende steun", aldus Shakespeare. "Het gesprek dat we hebben gevoerd was niet kort. We hebben gedachten uitgewisseld, maar veel van wat we tegen elkaar hebben gezegd blijft privé."

Volgens Shakespeare ging het prima met Ranieri, ondanks het slechte nieuws. "Hij was een beetje geschokt, dat zijn we allemaal. Maar hij is heel nuchter en weet hoe het werkt in de voetballerij. Zijn toon was goed", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen