Groenendijk koestert 'belangrijk punt' tegen FC Twente

25 februari 2017, 00:25

ADO Den Haag heeft haar eerste punt van dit kalenderjaar te pakken. De Residentieclub hield vrijdag, na zes nederlagen op rij, in het eigen Kyocera Stadion FC Twente op 1-1. Coach Alfons Groenendijk, de opvolger van de eerder deze maand ontslagen Zeljko Petrovic, is er blij mee.

"Voor ons is dit een belangrijk punt. Natuurlijk wil je winnen, maar tegen een goed voetballend elftal speel je niet de makkelijkste wedstrijd", citeert de officiële website van FC Twente Groenendijk op de persconferentie. "Wij komen van ver en moeten eerst een goede verdedigende organisatie hebben, om daarna waar mogelijk het initiatief te nemen en zelf tot kansen te komen."

In de twaalfde minuut kwam ADO wel op voorsprong via Ruben Schaken. Een klein kwartier later herstelde Twente dankzij Enes Ünal het evenwicht. Groenendijk: "We komen op 1-0 en spelen in die fase goed. We moeten misschien wel 2-0 maken. Door een onachtzaamheid krijgen we de gelijkmaker tegen en daar schrikt de ploeg toch wel van. We moeten zorgen vertrouwen te krijgen. Dat gaat stap voor stap. We hebben alles nog in eigen hand. We hebben vandaag tegen een goed ingespeelde ploeg een punt gepakt en ik denk dat we dat moeten koesteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen