Koeman: "Op dit moment niet onder indruk van Feyenoord"

25 februari 2017, 09:50

Ondanks het feit dat Ronald Koeman alweer enige tijd in het buitenland werkzaam is, blijft hij de Nederlandse Eredivisie op de voet volgen. De coach van Everton beseft dat Feyenoord, de club die van 2011 tot 2014 trainde, aan een uitstekend seizoen bezig is. Toch is Koeman niet helemaal overtuigd van de Rotterdammers.

"Vanuit Liverpool volg ik de kampioensrace van Feyenoord", schrijft Koeman in zijn column in De Telegraaf. Hij beseft dat de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV van zondag heel belangrijk is in de titelstrijd. "Er is een paar momenten in de competitie waarop je beslissingen kunt forceren en het duel met PSV is zo'n moment. ls Feyenoord deze wedstrijd overleeft en over een maand niet verliest van Ajax, zie ik niks meer fout gaan."

"Tegelijkertijd ben ik op dit moment niet onder de indruk van Feyenoord", vervolgt hij. "Tegen Roda JC en ADO Den Haag was het niet goed genoeg. Dat Feyenoord, Ajax én PSV al hun wedstrijden sinds de winterstop winnen, geeft aan dat de nivellering zich buiten de topdrie heeft doorgezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen