Periodetitel voor Jong Ajax: "Interesseert me niet zoveel"

25 februari 2017, 09:32

Jong Ajax slaagde er vrijdagavond niet in om te winnen van FC Eindhoven, maar legde desondanks toch beslag op de periodetitel in de Jupiler League. Na afloop van het 1-1 gelijkspel werd er door de spelers een feestje gevierd op het veld, maar trainer Marcel Keizer geeft niet veel om de gewonnen bronzen stier.

"Dat we die periodetitel winnen interesseert me niet zoveel, ik vind het belangrijker dat we een goede wedstrijd spelen", reageert Keizer op de clubwebsite. "We begonnen nog wel aardig maar het werd later slordiger en slordiger. Waar het door komt weet ik niet, sommige jongens oogden wat vermoeid."

Voor rust kwam Jong Ajax door een goal van Kaj Sierhuis op voorsprong, na de pauze kwam Eindhoven terug tot 1-1. "Voor het voetbal wat wij willen spelen moet iedereen fris zijn. Ik denk dat wij over de gehele competitie één van de teams zijn die goed voetbal laten zien, maar helaas hebben we dat vanavond níet gedaan. We hebben weliswaar de periodetitel gewonnen, maar dit gelijkspel voelt als een verlies. Bij Ajax willen we namelijk elke wedstrijd winnen."

Overigens betekent de periodetitel niet dat Jong Ajax na afloop van het reguliere seizoen deelneemt aan de play-offs, aangezien de beloftenploegen niet kunnen promoveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen