Den Bosch langer door met captain, Vaessen blijft bij RKC

25 februari 2017, 10:13

Goed nieuws voor de fans van FC Den Bosch. Aanvoerder Niek Vossebelt beschikte over een aflopend contract in Brabant, maar heeft een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis bij de club. De controlerende middenvelder ligt daardoor nu tot de zomer van 2019 vast.

De 25-jarige sterkhouder is blij met het feit dat hij Den Bosch trouw blijft. "De afgelopen periode hebben er enkele vruchtbare gesprekken plaatsgevonden met de club en mijn zaakwaarnemer. Ik voel veel waardering, heb het hier uitstekend naar mijn zin en ben dan ook verheugd dat ik ook de komende twee seizoenen het Bossche shirt mag dragen", reageert hij. "Ik heb veel vertrouwen in de ontwikkelde voetbalvisie van de club en ga hier met veel plezier mijn bijdrage aan leveren."

RKC bindt keeper

Net als bij Den Bosch is er ook bij RKC Waalwijk contractnieuws te melden. De club heeft met doelman Etienne Vaessen overeenstemming bereikt over een contract tot de zomer van 2019, met een optie voor nog een jaar. Directeur Remco Oversier is in zijn nopjes. "Etienne is een jongen met heel veel potentie, dat laat hij elke dag op de trainingen zien. Ook in de wedstrijden die hij al heeft gespeeld heeft hij aangetoond dat hij er kan staan als dat nodig is. We zijn ontzettend tevreden met zijn ontwikkeling en met dit contract onderschrijven wij dit nogmaals. We hebben er veel vertrouwen in dat zijn progressie zich voortzet en dat we samen met Etienne een mooie toekomst tegemoet gaan hier in Waalwijk", zegt hij hoopvol.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen