Wijnaldum: "Leicester niet te vergelijken met vorig jaar"

25 februari 2017, 14:58

Liverpool is aankomende maandag de eerste tegenstander van Leicester City in het post-Claudio Ranieri-tijdperk. Voor The Reds is de confrontatie een wedstrijd die gewonnen moet worden, erkent Georginio Wijnaldum. De middenvelder stelt echter ook dat er nog veel rek in de regerend kampioen van Engeland zit.

"Leicester is bezig aan een slechte reeks", beseft de Nederlander in conclaaf met Sky Sports. "Hun prestaties zijn niet te vergelijken met die van vorig jaar. Toch denk ik dat ze nog steeds een goed team hebben, omdat bijna alle spelers bij de club zijn gebleven", aldus Wijnaldum, die stelt dat het vertrek van middenvelder N'Golo Kanté naar Chelsea er behoorlijk in heeft gehakt. "Hij is een enorm gemis, omdat hij als controleur de hele ploeg bij elkaar hield."

Wijnaldum waakt voor onderschatting bij Liverpool, dat maandagavond om 21.00 uur in actie komt in Leicester. "In de Premier League is elke tegenstander lastig te verslaan. Leicester staat laag, maar kan beter dan ze tot dusver laten zien. We moeten niet vergeten dat ze prima spelersmateriaal hebben en dat we honderd procent moeten geven om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen