Eindelijk uitzege voor De Graafschap: "Nu periode winnen"

25 februari 2017, 16:06

Na een inktzwarte eerste seizoenshelft begint De Graafschap langzaam maar zeker op te krabbelen in de Jupiler League. De ploeg van Henk de Jong zegevierde vrijdagavond met 0-3 bij FC Dordrecht, waardoor er een einde kwam aan een lange reeks zonder uitoverwinning. Middenvelder Mark Diemers, die twee keer scoorde, is blij.

Diemers vindt dat De Graafschap lang heeft moeten wachten op een zege op vreemde bodem. In april vorig jaar lukte dat voor het laatst. "Dat mag deze club nooit overkomen. We waren er een paar keer heel dichtbij. Deze wedstrijd was overtuigend. Heerlijk", zegt hij tegen Omroep Gelderland. Hij beseft dat De Superboeren aan de betere hand zijn. "Uit de laatste vier duels pakken we negen punten. Dat is best keurig. Jammer dat die nederlaag tegen FC Emmen er tussen zit. Daar hadden we ook kunnen winnen. Ik zie een stijgende lijn. We voetballen met vijf verdedigers en daar hebben sommige mensen kritiek op maar het staat nu wel en we geven weinig weg. Daarnaast scoren we altijd wel."

Volgende week begint de vierde periode in de Jupiler League, waarin De Graafschap eerst thuis speelt tegen NAC Breda. "We moeten zorgden dat we die periode gaan winnen. Dit was in elk geval een goede generale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen